lördag 13 december 2008

Inför FBK- Jönköping B

På Söndag spelar FBK´s A-lag sin första "hemmamatch" för säsongen. Hemma och hemma, det blir till att i vanlig ordning sätta sig i bussen eller bilarna och köra dom 11 milen till "hemmaarenan" i Åby 2 mil norr om Växjö. Vilken viljestyrka och vilket engagemang vi visar egentligen, det är verkligen något som borde uppmärksammas mera. Morgondagens motståndare är den allsvenska föreningen Jönköpings Bandy B -lag. Ett lag som verkligen övertygat i inledningen på säsongen och som får finnas sig i att vara storfavoriter till seriesegern. Starkt för övrigt av Jönköpings bandy att ha ett sådant starkt andra lag. Det blir en riktig utmaning för FBK. Vi skall försöka att med en bra disciplin och med hårt arbete göra en bra prestation så får vi se hur långt det räcker mot smålänningarna. Det skiljer sig ju trots allt en ocean i förutsättningarna mellan lagen.

FBK´s trupp; Robin P, Henrik J, Mattias H, Roger J, Bäck, Jesper F, Pelle R, Markus P, Dettner, Emil, Hugo, Mats P, Philip och Simon W

Under Lörsagen är FBK´s U-15 också i Åby för borta match mot Åby/Tjureda IF, vi önskar dom lycka till.

Sist vill jag hälsa Peter "oet" Olofsson välkommen hem från sin årliga utflykt till varmare breddgrader. Skönt att du är hemma kompis, det är bara att åka ner till klubbis och börja tejpa klubbor eller nått!

1 kommentar:

Joakim Dettner sa...

Det blir 90 minuter disciplinerat styrspel mot Jönköping, sannolikt en av säsongens viktigaste skridsko-, konditions- och styrspelsjobb! Ät mycket kött, fett, grönsaker och spetsa med lite kolhydrater grabbar, i morgon kör vi skiten ur oss :-)!